Entschädigungsrente

Um Beiträge zu verfassen, müssen Sie sich kostenlos registrieren bzw. einloggen.

Horst Klein
schrieb am 09.09.2025, 13:07 Uhr
Wofür brauchst du eine Procura speciala?
Horst Klein
schrieb am 13.09.2025, 14:56 Uhr (am 13.09.2025, 15:22 Uhr geändert).
Eine procura speciala kann man auch selbst schreiben, hier eine Formulierungshilfe:

PROCURĂ SPECIALĂ

Subsemnatul(a)....., cetăţenia ...., născut(ă) la data de ....., în localitatea ...., domiciliat în ţara ....., localitatea ...., cod postal ....., str. ...., nr. ..., posesor al actului de identitate (Personalausweis) seria/nr. ...., eliberat de autoritatile competente a localitatii ....., la data de ....., prin prezenta împuternicesc pe domnul/doamna ...., cetăţenia ...., născut(ă) la data de ...., în localitatea ...., domiciliat(ă) în loc. ..., str. ...., nr. ..., bl. ..., sc. ...., et. ..., ap. ..., posesor al C.I./ B.I. seria ...., nr. ....., eliberat la data de ...., de către ......,
ca în numele meu şi pentru mine, să îndeplinească toate demersurile necesare şi să mă reprezinte la toate autorităţile române, inclusiv la ......, la oricare pentru depunerea documentelor solicitate în vederea obţinerii ......

În vederea ducerii la îndeplinire a prezentului mandat, mandatarul(a) meu/mea, în numele meu şi pentru mine, va procura toate actele necesare, va depune documentele solicitate la autorităţile competente, va putea face orice cerere, va putea da orice declaraţie şi va semna oriunde trebuinţa o va cere, semnătura sa fiindu-mi opozabilă, în limita prezentului mandat.

Prezenta procura este valabila pe o perioadă de 18 luni, începănd cu data autentificării.

Data....Semnătura .....

Die Unterschrift muß von einem Notar mit Apostille beglaubigt werden.

Weitere Formulierungshilfen gibt es auch bei google

Um Beiträge zu verfassen, müssen Sie sich kostenlos registrieren bzw. einloggen.